La Sala Fènix acull ‘El lleó no em fa por’, una obra per a la primera edat

Videoclip de l’obra ‘El lleó no em fa por’
Crèdit: Titelles Pamipipa

La companyia Titelles Pamipipa estrena el 2 de juny El lleó no em fa por a la Sala Fènix, un espectacle dirigit a infants de fins a 3 anys. L’obra és un muntatge de petit format que mitjançant titelles, instruments ètnics i cançons populars, explica històries d’animals, que a la vegada transmeten sentiments i valors.

“Lleó, zebra, mico, tortuga, ovella, ratolí… veniu amb mi? Jugarem a cuit i amagar  amb el llop, li farem un petó a la lluna i pessigolles al lleó perquè no faci por”.

L’obra es compon de tres històries curtes: Juguem a cuit a amagar, Fem un petó a la lluna i El lleó no em fa por. El fil argumental es desenvolupa a partir dels jocs i les cançons i, tanmateix, també està inspirat en dues conegudes narracions curtes: La lluna està trista (Guido Van Genechten) i El lleó i el ratolí (Isop). La temàtica té relació amb el món animal, la natura, els “temes que més capten l’atenció als infants”.

Imatge de l’espectacle ‘El lleó no em fa por’
Crèdit: Titelles Pamipipa

L’espectacle l’ha creat l’actriu i cantant Mar Gascó i el músic Pere López, els dos membres que formen Titelles Pamipipa. La companyia, especialitzada en els espectacles de cançons i titelles per a nadons i primera infància, aposta per les arts escèniques de petit format utilitzant un llenguatge “molt personal”. Com que la seva manera de fer teatre “no acaba d’encaixar exclusivament amb una sola de les etiquetes convencionals” n’han inventat una de nova per descriure-la: “teatre de musicosetes”.

Imatge de l’espectacle ‘El lleó no em fa por’
Crèdit: Titelles Pamipipa

El lleó no em fa por és un muntatge “senzill i alegre” que s’inscriu en la programació familiar de la Fènix: familiar, i no infantil, “perquè tota la família pugui gaudir-la”. La sala del carrer Riereta és l’única sala de Teatre a Barcelona que tot l’any programa espectacles per a infants de 0 a 3 anys, posant especial atenció en els valors i els missatges constructius dels espectacles, com a eines per despertar la creativitat dels nens i les nenes, estimular la seva imaginació i afavorir un primer contacte amb el món de l’escena.

L’obra es pot veure els diumenges de juny i juliol a les 11 o a les 12.30, i l’entrada té un cost d’entre 5 i 8 euros.  

AutorsMar Gascó, Pere López
DatesDiumenges: del 2 de juny al 28 de juliol
Hora11:00 hores / 12:30 hores
PreuEntre 5€ i 8€
EspaiSala Fènix (Carrer de la Riereta, 31)
Durada35 minuts